• | Kelapa Lemon | Mahu atau Perlu |

    Assalamualaikum Readers, Ola ! Kelapa Lemon datang lagi la ! Anasyg nak share gamba2 yg diciplak kat fb- memberi gambaran SERBA JELAS, apa yg kita perlukan sebenarnya adalah sesuatu yg berbeza dengan apa yang kita mahukan.

    Ta faham? KK Enjoy je pic2 ni.







    Yang tang last ni mmg Anasyg SETUJU banget - lg2 kpd Facebook Addict cam Anasyg ni. Huhu. 


    Dah enjoy? Thanx for d visit yaw -

    mesti ada p/s kan : Esok nak anta hakak Anasyg kat Pudu, dia nak balik da. N dia nak amik baby broadband ni bersamanya -katanya- so berpuasa blog dan fb-lah Anasyg lepas ni selama ... ermmm... sebulan boleh? Alah- puasa Ramadhan ok je sebulan, takkanlah tang ni takleh kan-kan. Ok, Blog ya ... A MONTH LATER YA -rindu-rindukan Anasyg *perasan. Ye je sebulan Anasyg ... tp memang, Anasyg nak stop bloggin jap. Haf some quality time with maself. U shud haf em too deary.

    5 comments → | Kelapa Lemon | Mahu atau Perlu |

    1. nice post!..all the best for ur new sem.=)

      see u another 1month anas..=)) tke cre!..=)

    2. take care to you too fathin ^^

    3. .../salam kenal dari segmen..amyrazhar...;d

    4. hai run away - salam perkenalan yer

    5. :)